ARFA.cz – Argumenty & Fakta

Globální tyranie covid-19? “Probuďte se, ovce!”, “Covid je nástroj zla!”, “Corona podvod!” Tisíce lidí po celém světě se bouří proti největšímu podvodu všech dob. VIDEO. Vzpoura matek. Střety s policií, stovky zatčených. Média mlčí

Po celém světě se o víkendu konaly protesty proti omezujícím opatřením v souvislostí s údajnou epidemií covid-19. Statisíce lidí se bouří proti opatřením vlád – a média o tom mlčí. Protestující považují pandemii za největší podvod všech dob, za nástup největší globální tyranie v dějinách. Došlo ke střetům s policií, jsou stovky zatčených.





Demonstrace na londýnském Trafalgarském náměstí se zúčastnily tisíce demonstrantů, došlo ke střetům s policií, jsou ranění a 32 zatčených. Akci se pokusily rozbít desítky policistů, někteří na koních. Protestující vytvořili lidské blokády.

Demonstranti se bouří proti pandemii COVID-19, kterou popisují jako gigantický podvod, odsuzují nošení roušek a obviňují vládu ze lži. Významným terčem protestů po celém světě je nově zavedené povinné nošení roušek ve školách, které bývá přirovnáváno k “mučení dětí”.


Demonstrace v Londýně tento víkend

Podobné protesty proběhly o víkendu v Bukurešti, Tel Avivu, Madridu, Melbourne a mnoha dalších městech v Evropě a USA. Celkově šlo o statisíce demonstrantů. Před třemi týdny se protestů proti covid-podvodu zúčastnilo v Berlíně podle odhadů až milion lidí.


loading…

Ano, přibývá chřipky jako každý rok

Protesty přicházejí ve chvíli, kdy se jako každý rok přibývá chřipkových onemocnění – a rostou křivky onemocnění respiračními chorobami.

Na mocenské struktury napojená média zahlcují a děsí občany zkreslenými statistikami s mizivou vypovídající hodnotou (“zas další rekord nakažených!”). Rostoucí globální odpor proti covid-podvodu lživě označují za lokální blouznění příznivců konspiračních teorií.


Bukurešť tento víkend

Covid-19 obyčejná chřipka, kterou vlády za pomoci podplacených epidemiologů lžvě vydávají za novou nemoc covid-19, míní mnozí odborníci a pozorovatelé z řad demonstrantů.


loading…

Jako za nacistů?

Demonstranti též přirovnávali zákazy kvůli pandemii s nacistickými režimy. Jeden z řečníků na víkendové demonstraci v Bukurešti přirovnal opatření k mučení disidentů za komunismu.


Bukurešť: Děti z koncetračního tábora (na černobílé fotografii)

V žádné zemi na světě není zaznamenán nijak dramatický nárůst počtu zemřelých, v drtivé většině umírá stejně lidí jako v předchozích letech, mnohde dokonce méně – jako například v České republice.


Pandemie covid-19 nesplňuje žádná kritéria pandemie. Jediným důvodem pro její vyhlášení je stanovisko Světové zdravotnické organizace WHO, na který “naskočila” většina států světa (všechny evropské) včetně České republiky.

Hodnověrnost WHO je však již v troskách, když se od ní odvrátily Spojené státy jako její největší dárce a její roli v pandemii covid-19 označily za “obrovské sehání”. Největším sponzorem tak zůstává miliardář Bill Gates, je současně největší majitelem a sponzorem vakcín proti covoid-19.


O covid-19 kolují teorie, podle nichž jsou příznaky ve skutečnosti výsledkem nově instalovaných signálů telekomunikačních stožárů sítě 5G. Je zde užito záření, jehož síla nemá obdoby.