ARFA.cz – Argumenty & Fakta

Udavači na sociálních sítích. “Sluníčkáři mě chtěli nechat vyhodit z práce kvůli mým názorům,” říká pedagog ČVUT Pavel Cimbál. Děsivý příběh. Co je to digitální gulag

Pavel Cimbál, programátor a pedagog na Fakultě informačních technologií ČVUT, si povídal se Stanislavem Novotným (bývalým policejním prezidentem a předsedou Asociace nezávislých médií) o cenzuře a udávání na sociálních sítích.



KLIKNI ZDE. Rozhovor Stanislava Novotného a Pavla Cimbála

Velmi odvážně upozorňuje pan Cimbál na potlačování svobody slova, estébáckých praktikách nevládních organizací, médií či zaměstnavatelů i o přepisování historie a konspirační praxi. Zná to z vlastní praxe: Skupina sluníčkářských udavačů ho udávala a usilovala, aby byl vyhozen ze zaměstnání.


“Je to jako nový hon na čarodějnice. Skupiny sluníčkářů a fanatických aktivistů na vás ukáže a začne peklo. Nevzdělaní pohůnkové začnou konat. Očerňování, udávání a ztráta zaměstnání,” říká Pavel Cimbál.

V této době cenzury sociálních sítí je nutno zůstat v přímém kontaktu

You’ve been successfully subscribed to our newsletter!


Internet už dávno není svobodné brouzdaliště. Internet už je řeka, kde je několik pořádných jezů, které filtrují co pře ně teče…


Máca, Kartous, Cemper. Novodobí udavači typu Xavera – Mráze, práskači a cenzoři. Mají propracovanou metodu jak cenzurovat. Konají se semináře, kde je to učí. Je čas se začít bránit soudní cestou.



Například Jan Cemper, registrovaný extremista (v rozhovoru o něm najdete v čase od 45:00), je takřka až nechutnou ukázkou tohoto odpudivého světa. Šíří dezinformace na obskurním udavačském webu manipulatori.cz s tím, že “dezinformace vyvrací”.
O nechutné roli novodobého estébáka Cempera na vlastenecké demonstraci. Ten člověk má zřejmě vážné osobní a prý i finanční problémy.

Vedení ČVUT rozhodlo, že informace ze serveru manipulatori.cz bude považovat za dezinformační.


Udávání přímo zaměstnavateli je standardní postup. Udávejte. Desetkrát, stokrát, tisíckrát než svou oběť zničíte.


V dnešní době jdete do digitálního gulagu. Už nic nikomu přes sociální sítě nesdělíte. Další stupeň je, že nic online nezaplatíte. A nakonec vám zablokují i platební kartu.

„Cancel culture“ = “mazací kultura” na sociálních sítích. Budují lepší svět. Nevzdělaní slouhové na povel aktivistů šikanují, likvidují a ničí lidské životy.



loading…

Zdroj: Slobodny vysielac