ARFA.cz – Argumenty & Fakta

“Antifa – to jsou skuteční fašisté!” Vůdce Černých panterů a jeho mrazivá výzva. Děsivé záběry z občanské války USA. Násilí, chaos, zmar. Prezidenta Trumpa opouštějí generálové

“Nenechte se sebe dělat hlupáky! Tohle je akce Deep State a Demokratické strany USA. To oni zažehli plameny rasové války, aby rozdělili a podrobili si národ,” říká bývalý vůdce Černých panterů Larry Pinkney.



VIDEO (3 minuty) “Původní myšlenku Back Lives Matter zneužili. Tohle není o barvě pleti, ale o převzetí moci,” říká Larry Pinkney, kultovní vůdce slavných Černých panterů

“Přímo před našima očima vidíme Deep State v plné práci. Black Lives Matter a Antifa tvrdí, že jsou antifašisté. Přitom jsou pravý opak toho, co říkají, že jsou,” říká v mrazivém videu Larry Pinkney.

“To nejsou anti-fašisté. Jsou to fašisté.”


Černí Panteři (Black Panthers) byla černošská politická organizace v USA (založena 1966), která své komunitní představy prosazovala často násilím proti policii. Larry Pinkney se odseděl pět let. Nyní promluvil k válce, která právě probíhá v USA.


loading…

Černí zabíjejí černé

“Proč se tomu nepostavíme? Proč proti tomu něco neuděláme? Černí proti černým. Černí zabíjejí černé v místech jako Chicago, Detroit, Baltimore, Washington DC,” říká Larry na mrazivém videu.

“Tohle je dno! Chaos a zmatek.”

“To vidíme, je šílenství. Šílenství Deep State Demokratické strany USA a nenávistných a prolhaným médií.”


Prezident USA Donald Trump před několika týdny oznámil na tiskové konferenci, že násilí na rasových demonstracích, následujících po dosud neobjasněné smrti dealera drog George Floyda, má na svědomí militantní organizace ANTIFA a označil ji za teroristické uskupení.


Prezident Donald Trump označil organizaci ANTIFA za teroristickou organizaci

Útoky na policii, rabování, zapalování budov, napadání lidí…


Nejsilnější zbraň

“Proto vás vyzývám, bratři a sestry: Jsme vlastenci a občané Spojených států. Naše nejsilnější zbraň je, že máme jeden druhého.”

“Máme jeden druhého. A to je velká síla.”

“Média, Deep state a Demokratická strana USA nechtějí, aby jste to věděli. Chtějí, abyste si mysleli, že jste sami.”

“Nejste sami.”



Podle posledních zpráv nemá prezident Trump takovou podporu armády, v jakou doufal. Pentagon brzdí stažení vojáků z Německa a z Afghánistánu, co byl jeden z Trumpových volebních slibů. Vojenští velitelé se také zdráhají zasáhnout proti demonstrantům.


Aktivista ANTIFA s knihou militantní organizace


Budou zastaveni

“Jsou nás miliony. Miliony! Miliony těch, kteří smýšlejí jako vy.”

“Tohle je naše země, naše republika. Tohle není o zapalování budov a mlácení lidí. Je to přesně naopak.”

“Mí bratři a sestry všech barev, postavte se realitě! Zastavte tohle šílenství!”

“Ti, kteří mají být zastaveni budou zastaveni.”