ARFA.cz – Argumenty & Fakta

Ministerstvo strachu plukovníka Prymuly: Umlčování jiných názorů jako za totalitních režimů. Kdy povolá armádu?

KOMENTÁŘ TOMÁŠ VYORAL: Plukovník Roman Prymula, pod nímž se ministerstvo zdravotnictví mění na ministerstvo strachu, vyvíjí postupný tlak na potlačování jiných než oficiálních – tedy jeho „odborných“ – stanovisek a názorů.




„Někteří z nás z různých důvodů toto onemocnění podceňují, všechna fakta však ukazují, že to běžná ‚chřipečka‘ skutečně není. Ať máte motivaci jakoukoliv, prosím zdržte se těchto vyjádření aspoň nyní, kdy si i každý laik s kalkulačkou snadno spočítá, kam se v horizontu jednoho měsíce můžeme dostat,“ napsal Roman Prymula mimo jiné v pondělním otevřeném dopise adresovaném lékařům.

Reagoval jím na otevřený dopis/petici původně podepsaný devíti lékaři (například Pirk, Šmucler, Hnízdil, Honzák…) vyzývající vládu, ať okamžitě skončí s nesmyslnými opatřeními, nenutí občany nosit roušky a pustí děti do školy, kterou již podepsalo již přes 50 tisíc lidí. Podepište ZDE:


PETICE + Otevřený dopis lékařů vládě a médiím


loading…

Motivace plukovníka P.

Pominu zvláštnost, že ministr zdravotnictví používá pojem „chřipečka“... Co se týká motivace, o tom pak Prymula něco sám ví:

motivace tunelování hradecké nemocnice skrze firmu psanou na vlastní dceru

motivace založení živnosti na výrobu zdravotnických předmětů v době, kdy dostanete trafiku vládního zmocněnce

motivace proočkovat celou společnost proti všemu (ať jde o prasečí chřipku, běžnou chřipku, PR Covid nebo cokoliv jiného, za co bude Prymula odměněn)

motivace založení centra čínské medicíny, jakkoliv jsem vakcinolog

nedoložený milion korun, pravda zřejmě zanedbatelný (v Prymulových provizích?), v daňovém přiznání, u něhož uvedl: „Je možné, že šlo o nějaký cenný papír, musel bych se podívat.“


Kdo musí mlčet

Pravda nesmí stát v cestě dobrému příběhu, aneb peníze nesmrdí, dolary a eura zvlášť. Třeba tak by mohl někdy v budoucnu nazvat své memoáry plukovník.

A vy, co máte jiný pohled na situaci s PR covidem, než odborník (na tunelování), budete držet pysk.

Ostatně už dříve v rozhovoru pro Prostor X plukovník Prymula uvedl: „Ten názor by měl být korigován. A já si myslím, že by to měli sami reflektovat. Těžko tady by někdo měl být, kdo jim řekne: ‚Vy nesmíte jít do masmédií.‘ Ale ta masmédia sama by měla udělat nějaké závěry a oni by je měli udělat především.“


loading…

První bílou vlajku vztyčil profesor Jan Žaloudík, který dlouhodobě poukazoval na nesrovnalosti v nařízeních a vyjádřeních šiřitelů korona-propagandy a paniky, jimž vévodí právě ministr strachu Prymula.

„Vážení, konstatuji, že vyhovuji medializovanému přání ministra zdravotnictví a odcházím do zaslouženého klidového režimu, abych nekomplikoval řízený chod covidí patálie a plánované očkování…“ napsal Žaloudík 25. září na Facebooku a přiložil dopis s doporučeními, který zaslal Prymulovi.



Kdy povolá armádu?

Tento týden měl navíc Prymula z našich peněz rozjet kampaň (další tunel) bojující proti „dezinformacím spojeným s covid-19“, když uzavřel spolupráci se Semantic Visions pochybného experta Františka Vrábela.


Musí se nechat, že plukovník Prymula, ví jak na to. Stejně jako salámovou metodou přibližuje Českou republiku totalitě epidemiologů a hygieniků, s potlačováním nepohodlných názorů začíná „bojem proti dezinformacím“ a slušným dopisem lékařům s důrazem na city, zodpovědnost a další praktiky typické demagogické praktiky.

Jak dlouho bude trvat, než od propagandy a citového vydírání přejde zkorumpovaný plukovník a farmaceutický lobbista k silovějším vojenským technikám?