ARFA.cz – Argumenty & Fakta

Brutální útoky islámských teroristů ve Francii. Uřezané hlavy, hořící kostely, střelba na kněze… Slabý prezident Macron jako loutka bankéřů. Erdoganův posupný chechot. Dopis jako komentář: Stanislav Novotný

Pane prezidente Macrone, 16. října uřízl islámský mladík na předměstí Paříže hlavu místnímu učiteli, 29. října zavraždil islámský útočník 3 lidi u baziliky Notre-Dame v Nice, 31. října v Lyonu vážně postřelil pravoslavného kněze a Erdogan vyzval k bojkotu francouzského zboží. A to prý všechno kvůli karikaturám v časopise Charlie Hebdo. Vážně? Ale kdepak!



Turecký prezident Erdogan (vlevo) a francouzský prezident Macron. Blížící se válka ve stínu hysterie kolem údajné pandemie

Teroristé útočí, protože západní svět ztrácí respekt. Ten svět, který představujete Vy, pane Macrone, svět, na jehož destrukci se významně podílíte.

Stanislav Novotný, předseda Asociace nezávislých médií a bývalý policejní prezident

Do Elysejského paláce Vás posadili bankéři, jež tento svět vytunelovali, lidé, kteří se neštítí těch nejhorších zločinů. Vy coby jejich loutka nesete spoluodpovědnost za rozvrat kulturní, náboženský i sociální. Nesete odpovědnost za oslabení Evropy.

Evropa bez opory ve svých kořenech, bez znovupoznání své historie, nemůže obstát v boji proti islámským fundamentalistům či jiným vitálním okupantům. I řada vážených ateistů se hlásí k evropskému kulturnímu dědictví, tedy též ke kulturnímu křesťanství.



Nezaplevelujte laskavě náš prostor jakousi multikulturní bramboračkou, džihádisty či okultními symboly s preferencí Zla.


Turecký prezident vyzval k bojkotu francouzského zboží a byl velmi úspěšný. Francouzské zboží mizí z regálů muslimského světa a pálí se francouzské vlajky.


A víte proč? Turecký prezident Erdogan cítí tu slabost, nemotornost a zmatenost celé řady neosobností v čele eurounijních států. Nechá si platit od EU výpalné a ještě se speciálně Vám, pane Macrone, směje. 

Když Vám Erdogan vzkázal, abyste se nechal psychiatricky vyšetřit, poslechněte jej a zůstaňte už v sanatoriu. Evropa potřebuje lidi typu Salviniho či Orbána.



loading…