ARFA.cz – Argumenty & Fakta

Trump jede do Londýna. „Nenávidí ženy,“ plivla přes oceán jedovatou slinu genderová vévodkyně Meghan. „To je odpudivé,“ diví se Donald

Prezident USA Donald Trump zareagoval v předvečer své návštěvy Británie na nenávistné poznámky, kterými ho počastovala nynější vévodkyně Meghan, dříve rozvedená herečka a genderová aktivistka.

Po neúspěšné kampani na podporu Hillary Clintonové se herečce a novinářce Meghan Marklové podařilo v roce 2017 ulovit britského prince Harryho. Nyní už je členkou britské královské rodiny a svůj názor na amerického prezidenta nezměnila.

Během prezidentské kampaně roku 2016 o Trumpovi řekla, že je misogyn (úchyl, který nenávidí ženy) a rozvrací společnost. Meghan, tehdy herečka, je fanatickou podporovatelkou Hillary Clintonové, potratů a nenávistného hnutí MeToo, devastující životy bohatých a vlivných mužů historkami starými jednu generaci.

Meghan je velmi dobrou kamarádkou tenistky Sereny Williamsové, která nedávno během US Open řvala na rozhodčího, že je sexista, překlopila sporný fiftýn v hysterickou přednášku o feminismu s pointou, že ona musí mít pravdu, protože je matka. Tenistka je jednou z hlavních tváří genderové revoluce.

Meghan též uvedla (v roce 2016), že jestli Trump vyhraje volby, ona emigruje do Kanady. To ale ještě netušila, že rok na to uloví na stáži v Londýně prince Harryho, a rok na to budou mít svatbu v kapli svatého Jiří na královském hradě Windsor.

Podle některých komentátorů se Meghan do britského královské rodiny vetřela, aby ji rozvrátila. Britská královna Alžběta II. byla ostře proti vztahu svého vnuka a americkou rozvedenou herečkou. Zdá se však, že co zažila s Charlesem a Camillou byla jen chabá předehra toho, co ji čeká s Meghan. První manžel Meghan byl filmový producent, který jí pomohl ke kariéře.

Meghan utrácí horentní částky, všechno hodnotí z genderového hlediska, vysmívá se protokolu, na kterém stojí monarchie a pomlouvá, koho může.

Její nenávistný vztah k otci vyvrcholil nepozváním na svatbu.

Meghanina černošská matka byla sociální pracovnice, dnes učí jógu, rozvod byl velmi divoký, budoucí vévodkyni bylo tehdy šest let.

Podle některých médií jejich před třemi týdny narozený syn Archie není Harryho. Meghan se prý chystá odstěhovat se i se synem za svou matkou do Los Angeles a postaví tak Harryho před volbu, jestli Londýn, nebo ona a dítě.

Prezident Trump v předvečer své první oficiální návštěvy Velké Británie označil komentáře své krajanky vévodkyně Meghan za „odpudivé“ (nasty). Řekl, že je poprvé, co je slyšel.

Trump řekl, že když Meghan vyhrožovala, že odejde do Kanady, pokud on v roce 2016 vyhraje, tak že nyní je tomu právě naopak: „Hodně lidí se stěhuje do do USA.“ A smířlivě dodal, že z Meghan jistě bude skvělá americká princezna. Chválil ji také jako matku, která je v současné době na mateřské dovolené.

Meghan se v předvečer Trumpovy návštěvy Velké Británie nechala slyšet, že na svých výrocích trvá a že se s ním nechce setkat.

Trump přijíždí do Velké Británie krátce poté, kdy britská premiérka Theresa Mayová v slzách podala rezignaci, ke které jí dohnal po Brexitu německý byrokrat. Trump pobude od 3. do 5. června, se se svou ženou Melanií a královnou zúčastní oslav 75. výročí vylodění Spojenců v Normandii.

Trump již ohlásil, že osobně v kandidatuře na budoucího premiéra jako nástupce Theresy Mayové podporuje Borise Johnsona.

Podpora Trumpa Johnsonovi a odmítnutí setkání s Faragem ZDE

O tom, že situace je složitější, než se zdá, svědčí fakt, že Trump předběžně odmítl setkání s vůdcem Brexitu Nigelem Faragem, jeho strana drtivě zvítězila v posledních psycho-volbách do Evropského parlamentu. “Veřejně Trumpa podporuji, telefonujeme se, ale bylo by řečeno, že schůzka nebude,” okomentoval to Farage.