ARFA.cz – Argumenty & Fakta

Strašlivé podezření: Manželka Obamy je chlap! Jmenuje se Michael LaVon Robinson a svaly mu narostly v posilovně. VIDEO. Teď kandiduje na viceprezidentku. Geniální kousek Trumpova týmu v rámci předvolební boje o Bílý dům

Tohle je lepší než netopýr! Na podzim budou volby v USA – nejmocnější zemi světa co do propagandy všeho druhu. Proti prezidentovi Trumpovi, který se zdá neporazitelný, se postaví smělý Joe “Demence” Biden a první černoška tak vysoko – Michael LaVon Robinson (56).



Video, které je žertovné, i když…

První černoška v okolí

Co o Michaelovi říká Wikipedie (když si dáte překladač):

Michelle LaVon (někdy též Vaughn) Robinson Obama (rozená Robinson, narozen 17. ledna 1964) je americký právník. Byl první dámou Spojených států od roku 2009 do roku 2017.

Je vdaný za 44. prezidenta Spojených států Baracka Obamu. Je první afroamerickou první dámou Spojených států. Gratulujeme.






Tak šel čas s Michaelem aka Michelle

S Barackem jako kolegové v advokátní kanceláři Sidley Austin.

Tzv. Svatba Baracka a Michaela. Yes, we can.

Na srazu demokratické mládeže někdy před rokem 1981. Uprostřed (zřejmě) Bill Gates

Již jako Michelle Obama, která usiluje o hlasy všech 56 druhů pohlaví, které oslavuje Demokratická strana USA

Divoké paragrafy, noční život a hodné neziskovky

Michael Vaughn Robinson vyrostl v divokém Chicagu , je údajně absolventem Princetonské univerzity a Harvardovy právnické fakulty. Svého budoucího partnera černocha Baracka Obamu potkal v advokátní kanceláři Sidley Austin.




Potom pracoval v neziskovém sektoru u George Sorose pak a jako docent studentských služeb na Universitě v Chicagu, dále též jako viceprezident pro komunitní a vnější záležitosti Lékařského centra University of Chicago.



Demence je výhoda

Michael se oženil s Barackem v roce 1992 a záhy získali dvě dcery.



Čtěte též: Pravda o Ukrajině. “Poslouchali jsem americké rozkazy!” vyprávějí odtřelovači


Michael teď kandiduje za Demokratickou stranu USA jako viceprezidentka Joe Bidena, kterého ironická opoziční média označují jako Joe “Demence” Biden.


Joe “Demence” Biden a jeho syn údajně patří mezi autory projektu “Ukrajina”, kdy relativně klidnou a prosperující zemi vrhli do občanské války.